Reacties

‘De natuur en het veranderende Klimaat’

Zoals na afloop al besproken waren wij zeer tevreden over de wijze van presenteren en de inhoud van de presentatie. Onze leden hebben genoten van een leuke en leerzame middag!
Ook draagt deze presentatie bij tot het verhogen van het bewustwordingsniveau van de individuele deelnemer.
Wij zullen jouw activiteiten in onze netwerken blijven aanbevelen.
Bedankt!
Met vriendelijke groeten,
Chris Cuijpers, Sociëteit De Linde

‘Gedonder met het Weer’

Wij kijken terug op een geweldig programma dat je ons hebt geboden met “Gedonder met het Weer”. Wij hebben ervan genoten en zeker de kinderen ook ! Léon compliment voor je programma, je betrokkenheid en de perfecte uitvoering. Super om te zien hoe de kinderen met de presentaties aan de slag zijn gegaan. Prima aansluiting waarbij meer verantwoordelijkheid bij de kinderen komt te liggen. De reacties van kinderen, ouders en collega’s spreken boekdelen; allemaal zeer enthousiast. Zelf ben ik ook gelukkig dat onze kinderen goed hebben meegedaan en zich ook goed hebben gedragen. Het programma dat je hebt geboden sluit ook perfect aan bij de schoolvisie van Basisschool De Bolster: “Zorg goed voor jezelf, de ander én de omgeving”. Kortom samen doorgaan !

Op onze website www.bs-bolster.nl is in het fotoalbum een uitgebreide fotoreportage te vinden over “Gedonder met het weer”.

Met vriendelijke groet,

Frank Feron (Directeur Basisschool De Bolster Nuth)


‘Over Weer Gesproken’

Wij hebben genoten van de uitstekende presentatie door Léon. Inhoudelijk sterk, maar ook prima afwisselend en voorzien van de nodige humor. Een echte aanrader! Wij wensen Léon veel succes toe met zijn werkzaamheden, met name de projecten voor de scholen, waarbij Léon zijn missie voor de bewustwording en handelen door de jeugd t.a.v. de natuur, milieu en klimaat ten volle kan uitdragen.

Met vr. groet,

Namens de Seniorenvereniging Heythuysen,

Harry Stakenborg