Lezing en Workshop vanaf oktober 2024

Na ruim 27 jaar is er een eind gekomen aan mijn werkzaamheden voor L1TV. Het weerbericht veranderde, het weer werd extremer. Dit luidde een nieuw tijdperk in, waarin we het weer middels nieuwe mediavormen konden volgen.

Tegelijkertijd werden droogte, zware buien, warme zomers, zachte winters etc. eveneens het nieuwe normaal. De afgelopen jaren werd het L1 Weer aangevuld met wetenswaardigheden over het veranderende klimaat in relatie tot onze leefomgeving en duurzaamheid.

Dit leidde tot veel positieve reacties en verzoekjes voor soortgelijke presentaties op locatie. Met ‘Het Weer: een nieuw tijdperk’ is dit nu ook mogelijk. Deze interactieve lezing/workshop over weer, klimaat, natuur en duurzaamheid is vanaf dit najaar beschikbaar.

Aan bod komen onder meer:

  • Het nieuwe normaal
  • 100 jaar Limburgs Weer
  • Omgaan met weersextremen
  • Een duurzame en klimaatbestendige tuin
  • Weerworkshop ‘Maak je eigen Weerbericht’
  • Actueel weerbericht met 10-daagse prognose

Het programma duurt 2 x 60 minuten en is beschikbaar vanaf oktober 2024.

Voor meer informatie en beschikbare data: contact